Jaha det här blev ju en bra helg. Helgen började med att min kära bror hade sin sista avslutning i grundskolan.
Kan säga att jag är en riktigt stolt storebror. Hoppas att vistelsen på Dreamhack har varit grym;)
 
Och nu till Uppsala. Laddade som vanligt på lördagen med pizza och lite träning. Tävlingsdagen började med en frukost med min älskling som tyvärr inte kunde följa med. Istället var et min pappa som gjorde mig sällskap. Vi fick en bra resa till tävlings staden. Uppladdningen på plats gick som det brukar, tills våran start blev uppskjuten ett antal minuter. Starten blev en katastrof. Blev ihop klämd mellan två andra och fick inget utrymme att kunna simma på som vanligt så till första boj var jag fyra. Lyckades sedan att täppa luckan framåt och ta spets. Resten av simningen gick bra och kom upp som nummer ett:)
Växlingen var halvdan men okej. Kom med djurback och dansk på cykeln men efter att djärv kommit ikapp så fanns det inte krut att hänga med djurback och djärv. Så jag och dansk var själv innan vi fick sällskap av Fleetwood och sedan några till. Cyklingen rullade på och kändes bekvämare än vad drafting lopp har gjort tidigare och att min kurv taiming var bättre. inför växling till löpningen så stannade farten av betydligt då ingen ville slösa på krafter. Växlingen gick inte bra, var två in och sexa ut. Lyckades ta ikapp till en fjärde placering men tappade den sedan på andra löpvarvet. Hade tyvärr inte någon power i löpning för att gå med i nedförsbacken. Höll femmte platsen in i mål. Helhets mässigt så var det ett bra lopp men det finns vissa saker som jag ska jobba på:)
 
Simtur i Mälaren
 
Nu kommer siktet att ställas in mot Xterra. Så de kommande fyra veckorna kommer jag fokusera på mtb och terräng löpning. Har kört en hel del redan men nu ska det slipas lite;) Nästa vecka tar jag med mig min far och beger mig till Horten i Norge för den första Xterra tävlingen. som det ser ut nu så kommer det vara några snabba killar där så det ska bli riktigt kul och intressant och se hur man står sig mot proffsen i den triathlon kategorin.
 
Kul med strand start.

 
 
  
 

Kommentera här: